Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Статии

Статии за НОВИ СТОКИ

Страници: 1
 
НИЕ НЕ ПРОДАВАМЕ И НЕ ПРЕДЛАГАМЕ ГМО СОРТОВЕ! Много често се бъркат понятията ГМО, хибриден сорт, директен сорт, особено когато става въпрос за домати. Каква е разликата? Хибридните сортове не са ГМО!
 
Национална Служба за Растителна Защита (НСРЗ) и Асоциация Растителнозащитна Индустрия България (АРИБ) успешно продължават работата по съвместния проект за обучение на операторите да предотвратяват замърсявания на води с продукти за растителна защита от точкови източници - "TOPPS България"
 
Уважаеми Клиенти, поради богатия и разнообразен асортимент на луковици с пролетно засаждане Ви информираме, че може да направите предварителна поръчка направо от сайта на фирмата
 
като кликнете на бутона „Харесва ми“ ще следете всички новини и промоции. Ще научавате актуална информация за нови продукти, полезни съвети и схеми за растителна защита.
 
Изпращат се само потвърдени поръчки! При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!
 
Започнахме да приготвяме и изпращаме предварителните поръчки от категория „есенни луковици”
 
 
Страници: 1
 
 1