Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Авант 150 ЕК

Авант 150 ЕК

 
Нов етап в борбата с Доматен молец (Tuta absoluta)

Авант® 150 ЕК е инсектицид със стомашно и контактно действие за контрол на голям брой гризещи неприятели от разред Lepidoptera и някои видове от разред Colleoptera при овощни видове, лозя, зелеви култури, зеленчукови (домати, пипер, патладжан) и технически култури (рапица).

Авант® 150 ЕК има трансламинарно движение в растението, притежaва изявено ларвицидно и ово-ларвицидно действие и контролира отлично и някои смучещи насекоми (разред Homoptera). Срещу рапичния цветояд, Авант® 150 ЕК е ефикасен срещу възрастните индивиди.

Биохимичен механизъм на действие - индоксакарб е инсектицид от групата на оксадиазините, който блокира зависимите от напрежението натриеви каналчета в нервната система на насекомите, като се свързва директно с тях и потиска потока на натриевите йони. Уникалното при Авант® 150 ЕК е различният и нов физиологичен механизъм на действие - неприятелите, изложени на действието на индоксакарб, спират да се хранят, стават дезориентирани, с некоординирани движения, парализират се и загиват за 24 - 60 часа след третирането. За разлика от останалите инсектициди, при третираните с Авант® 150 ЕК неприятели не се наблюдава нок-даун ефект, но незабавното спиране на храненето води до невъзможност за нанасяне на повече повреди.
Авант® 150 ЕК – Приложение

Неприятели: Авант® 150 ЕК се прилага преди цъфтеж за борба с възрастните на рапичния цветояд. В процес на зонална регистрация е и приложението на Авант® 150 ЕК срещу рапичен стъблен скритохоботник.

Доза: 17 мл/дка с 10-30 л/дка работен разтвор

 
За поръчка
  • 5 мл. - 2.5 лв
  • 20 мл - 7.25 лв
  • бр.
 1