Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Агератум микс от цветове

Агератум микс от цветове

 
Агератум микс от цветове (Ageratum mexicanum): Красиви и ароматни цветя за вашия градински рай
Вдъхновете сетивата си с чаровните цветове на Агератум! Интересният факт е, че благодарение на силния си аромат, той привлича пеперуди и други видове насекоми.

*Устойчивост и красота: 
Агератумите са универсални цветя. Може да ги засадим в отделна леха, може да направим от тях ефектен бордюр, може да ги включим в пъстър цветен килим. Ако решим да украсим балкона или перваза с Агератум, също няма проблеми. Той расте и цъфти прекрасно в саксии и сандъчета.
*Лесен за отглеждане: Засейте семената в подходяща почвена смес и осигурете  редовно поливане. Тези растения са лесни за отглеждане и са подходящи както за опитни градинари, така и за начинаещи.

Засейте семената на Агератум през февруари до април и поддържайте почвата влажна, за да покълнат бързо. Поддръжката на правилното ниво на влага е важна, но не прекалявайте с поливането, за да избегнете прекомерната влага. Семената поникват след две седмици. Растенията започват да цъфтят от май до октомври.

Семената се предлагат пакетирани: 1 г има около 7000 бр. семена. 

 За допълнителна информация, може да посетите нашия онлайн магазин на адрес www.sortovisemena.com. Не пропускайте да последвате и харесате нашата Фейсбук страница - "Сортови Семена и растителна защита" за актуални новини, съвети и консултации. Там можете да направите поръчка или да получите безплатна консултация за отглеждане и предпазване на растенията от болести и неприятели.
 
За поръчка
  • 0.2 г - 1.5 лв
  • бр.
семена артикулен номер 030008
 1