Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Английско мушкато IRTA Novita Classic® Blacky `23 (04-565)

Английско мушкато IRTA Novita Classic® Blacky `23 (04-565)

 
Кралско (Английско) мушкато (Pelargonium grandiflorum) - известно като налба, се различава от останалите мушката. Наричат го английско, защото след продължителна селекция в Англия, са създадени много сортове с различни багри и големина на цветовете. Стъблото на налбата е високо около 30 - 35 см и е слабо разклонено. Листата му се различават от тези на другите мушката, защото са лопатовидни, заострени, набръчкани, с дребни зъбци по краищата и  често имат  мирис на сакъз. Цветовете на налбата са едри, до 7-8 см. в диаметър, в разнообразни багри – от чисто бели до тъмночервени, почти черни или пъстроцветни.

Много лесно за отглеждане дори от начинаещи градинари и деца
Цъфти от май до октомври.
Подходящо за украса на бордюри, балконски саксии и сандъчета.
Развива се еднакво добре на слънчеви и полусенчести изложения.


Разсадите са на "патрончета" и не са засадени в саксия!

Обърнете внимание на малката снимка, за да добиете представа за моментното им състояние.

Обвити са в материя, която не пречи на корените да преминават през нея и не е необходимо да я премахвате, но не пречи на растението и да я отстраните. Ние сме преценили да я отстраняваме, когато го пресаждаме.

Насадете разсада в саксия 9 - 13 см и съхранявайте на стайна температура на светло място, докато температурите са подходящи за изнасяне навън.

Важно! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представят в най-атрактивния им вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Снимката е илюстративна и показва как ще изглежда растението след положените грижи!
 
За поръчка
  • 1 бр. патронче - 3.05 лв
  • бр.
разсад артикулен номер 04-565
 1