Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Антиринум Antirrhinum Trumpet Serenade mix

Антиринум Antirrhinum Trumpet Serenade mix

 
Растения подходящи за отглеждане в паркове, дворове, бордюри, алпинеуми и саксии за украса на балкони и тераси. Цъфтежът започва от юни и продължава до късна есен. Цветовете са във вид на тропмет достигащи до Височина:40-50 см. 

Засяване:чрез разсад: февруари – март: за цъфтеж през лятото август: за ранен пролетен цъфтеж през април чрез директна сеитба:  март – април Цъфтеж:юни - октомври. Размножава се чрез семена  с предварително произведен разсад или чрез директна сеитба. За отглеждане чрез разсад семената се засяват в края на февруари в студен парник. Разсадът се пикира и през май се засажда на постоянно място. За ранен пролетен цъфтеж още през април Антиринумът се отглежда като двугодишно растение. За целта семената се засяват през август, пикират се и се съхраняват до рано напролет, когато се засаждат на постоянно място. Може да се отглежда и като многогодишно растение. В този случай образува големи туфи и цветовете издребняват.
 
За поръчка
  • 0.1 г - 1.2 лв
  • бр.
семена артикулен номер Л031207
 1