Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Брос спрей против оси и стършели 300 мл.

Брос спрей против оси и стършели 300 мл.

 
Спрей против оси и стършели

Препаратът е предназначен за унищожаване на гнезда на оси и стършели. Специалната помпа позволява спрея да се пръска от дистанция 6 метра,  намалявайки риска от  директен контакт с насекомите. Аерозолът действа незабавно и трае няколко дни.
Биоцидният продукт трябва да се използва със специални предпазни средства. Прочетете етикета и инструкциите преди употреба.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Разклатете преди употреба, пръскайте вечер или късно след обяд, когато насекомите са по-малко активни. Обилно напръскайте гнездото, за около 5 - 7 секунди, за да се просмучи добре препарата. Осите и стършелите загиват няколко дни след пръскането.
При приложение на закрито да не се пръска в присъствието на хора и животни. Съдовете и оборудването за приготвяне и съхранение на храна трябва да се покрият с хартия. Да се отстранят всички хранителни и фуражни продукти, преди да използвате препарата. Проветрявайте в продължение на 45 минути след третирането. Пръскане от разстояние 5-6 метра. Отстраняване на гнездото задължително се прави най-малко след изтичане на 24 часа от приложението.
 
За поръчка
  • 1 бр. - 12.2 лв
  • бр.
 1