Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Домати Парис F1

Домати Парис F1

 
Полудетерминантен, ранозрял хибрид с къса вегетация, за полиетиленови оранжерии и ранно полско производство. Устойчив на тютюнева мозайка, вертицилиум и фузариум. Стъблото е с къси междувъзлия, самозадънващо се след 5-6 чепки. Листата са полуизправени, тъмнозелени. Съцветията са прости, къси, здрави, с 5-8 свята. 

Плодове: Едри, 180-200 г, с размит, изчезващ при узряване зелен пръстен, интензивно червени, твърди, издръжливи при правилно съхранение до 3 седмици, месести, с приятен вкус и високо съдържание на ликопен, мощен неутрализатор на съединения, предизвикващи опасни заболявания. Плода може да се откъсва заедно с дръжката, която е къса и с малка чашка. 

Отглеждане: Едностъблено, на 5-6 чепки, по 3500 - 4000 растения на декар. По време на вегетацията се почистват култуците и близките до земята листа. На всяка чепка се оставят по 5-6 цвята, а другите се почистват още на фаза 'бутон'. Върховете се прекършват на 3, 4, 5 или 6 чепки като се оставят 2 листа след последната. Плодовете се берат сутрин при фаза начално зачервяване.


Сеитбена норма: 20-25 г/дка (разсадно)
Добив: около 10 т/дка
 
За поръчка
  • 250 бр. семена - 7.5 лв
  • 50 бр. семена - 3.3 лв
  • бр.
 1