Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Кларкия (Сlarcia elegans)

Кларкия (Сlarcia elegans)

 
Семената за Кларкия (Сlarcia elegans) са едногодишно, незимоустойчиво растение с атрактивни цветове и височина 40 см. Тези семена са подходящи за украса на бордюри и цветни петна в градини. Засявайте семената между март и май, а цъфтежът им е от юли до септември. Цветовете на Кларкия са бели, розови и виолетови. За да постигнете най-добри резултати, поливайте редовно, но умерено, без да засушавате почвата. В 1 грам семена има около 3000 броя.

Семената за Кларкия (Сlarcia elegans) са едногодишно, незимоустойчиво растение с атрактивни цветове и височина 40 см. Тези семена са подходящи за украса на бордюри и цветни петна в градини. Засявайте семената между март и май, а цъфтежът им е от юли до септември. Цветовете на Кларкия са бели, розови и виолетови. За да постигнете най-добри резултати, поливайте редовно, но умерено, без да засушавате почвата. 

За да отгледате Кларкия, можете да засеете семената между март и май. Цъфтежът на тези атрактивни цветове е от юли до септември. Цветовете на Кларкия са бели, розови и виолетови. За да постигнете най-добри резултати, поливайте редовно, но умерено, без да засушавате почвата. В 1 грам семена има около 3000 броя. 

Украсете бордюри и цветни петна в градините си с тези атрактивни цветове! 
 
За поръчка
  • 1.2 г - 1.6 лв
  • бр.
семена артикулен номер 1317
 1