Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Копър БИО семена

Копър БИО семена

 
Копърът е лесен за отглеждане, тъй като е изключително толерантен към различни атмосферни условия, а вегетацията му е около 120 дни.За пролетно производство на копър сеитбената норма е 1.5-2.5 кг/дка. семена.Копърът се отглежда в лехи като се спазва схемата 25/25 см за разстояния между отделните растения.Вегетационният период е 120 дни след засяването на семето.Копърът може да се засее както на висока леха, така и на фитарии – разпръснато или на редове. За покълването на семената е важно редовното овлажняване на почвата.

За да бъдат по-ароматни листата, копърът трябва да се отглежда на по-слънчеви места. По време на вегетацията е необходимо почвата да се разрохква, плеви и полива редовно. Зеленият копър Комон се прибира, когото растенията достигнат височина 20-25 см., като се изрязва до корена. За сушене или приготвяне на туршии копърите се прибират след като цъфне или семената започнат да зреят.

БИО семената произхождат от биологични ферми, където се извършва производство в съответствие с изискванията на ЕС. По време на растежа на растенията майки не се прилагат пестициди и химични торове.  
 
За поръчка
  • 5 г - 1.85 лв
  • бр.
семена артикулен номер Л560349
 1