Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Мак кичест Shirley микс Papaver rhoeas Shirley double mix

Мак кичест Shirley микс Papaver rhoeas Shirley double mix

 
Направете вашата градина оживена с красивата картина от цветовете на мака кичест Shirley микс! Тези семена са идеални за отглеждане в цветни лехи или за създаване на невероятни букети. Едно от най-чудесните неща за отглеждането на тези семена е, че колкото повече реколта събирате, толкова повече нови и ярки цветове ще се формират!

Особености и ползи:
Изящен цветен микс от пастелни оттенъци, от бяло до червено.
Отглежда се лесно в свеж въздух и слънчева светлина.
Идеален за цветни лехи и букети.
Привлича пеперуди и пчели.

Грижи и отглеждане:
Макът има изправени стебла и леко назъбени светлозелени листа. Той предпочита слънчево изложение и добре дренирана почва. Разсейте семената на дълбочина около 0.5 см, с разстояние от 20 см помежду им. Покривайте ги с тънък слой почва и нежно ги притиснете, за да осигурите добър контакт. Поливайте, когато горният слой на почвата изсъхне и подхранвайте на всеки 2 седмици по време на периода на цъфтеж.

Създайте вашия собствен кът на природата с тези прекрасни макове кичести Shirley микс. Очаквайте впечатляващи цветове и магия във вашата градина!

Годишност: едногодишно
Сеитба на открито: април-май
Височина на растението: 60см
Период на цъфтеж: юни-септември
Вид: медоносно растение
 
За поръчка
  • 1 бр. - 1.99 лв
  • бр.
семена артикулен номер +9484
 1