Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Медоносни цветя микс - бързорастящи

Медоносни цветя микс - бързорастящи

 
Семена за медоносни цветя микс - Бързорастящи
Превърнете вашата градина в истински рай за пчели и полезни насекоми с нашия микс от семена за медоносни цветя. Тези растения не само ще придадат красота на вашата градина, но също така ще осигурят ценен хранителен източник за пчелите за дълго време. 

Уникални характеристики и предимства
Бърз Растеж и Дълготраен Цъфтеж: Нашите семена за медоносни цветя са подбрани внимателно да осигурят плътен и продължителен цъфтеж на растенията. Вашата градина ще бъде изпълнена с живописни цветове през целия сезон.
Нашата смес от семена включва разнообразие от популярни медоносни цветя: копър, пореч, невен, синя метличина, незабравка, молдовска драконова глава, ехиум(усойниче), елда, бяла гипсофила, слънчоглед, линария, алисум, обикновен звездан, фацелия, бял синап и розова детелина.

Идеалният избор за вашата градина
Семената се сеят директно на открито, без разсаждане. Те са подходящи за тревни площи, цветни композиции, до бордюри, а също и за балконски сандъчета и саксии. Просто посейте семената и ще се насладите на красотата на медоносните цветя във вашата градина.

Поръчайте своите семена още сега и се наслаждавайте на цветния си рай!

Годишност: едногодишно
Сеитба на открито: март-май
Височина на растението: 10-90см
Период на цъфтеж: май-октомври
Вид: медоносно растение
тегло 4 г
 
За поръчка
  • 1 бр. - 1.99 лв
  • бр.
семена артикулен номер +9480
 1