Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Мушкато микс

Мушкато микс

 
Чрез селекцията на новите сортове се появява и възможността за размножаване на мушкатото със семена. Растенията са високи 30 см и цветове големи 10- 15 см в диаметър. Заслужава да бъде отглеждано поради обилния и продължителен цъфтеж и лесно отглеждане. Може да се засажда както в саксии и сандъчета, така и в градината. Мушкатото презимува без особени грижи - достатъчно е да е в помещение, където температурите не са отрицателни.

СЕИТБА: семената се засяват декември - май в лека почва до дълбочина 0,5 до 1 см, хубаво се поливат и се покриват със стъкло или найлон, и се оставят на топло и светло място, но не на преки слънчеви лъчи. Най - добрата температура е 20 - 25 градуса по C. След като пораснат на 3 - 4 см, трябва да бъдат разсадени в по - големи саксии. Тази селекция няма нужда от прищипване на стъблата. Предпочита слънце, но понася и шарена сянка. Редовно подхранване ще увеличи броя и големината на цветовете. Цъфти от май до октомври.

 
За поръчка
  • 0.1 г - 3.15 лв
  • бр.
семена артикулен номер 030435
 1