Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Мушкато Sunrise® Jessy (04-434)

Мушкато Sunrise® Jessy (04-434)

 
Sunrise® е модерна зонална серия. Със своите големи, ярки цветове и зелена листна маса, той има широк спектър от приложения.

Предпочита защитено от вятър, слънчево до частично засенчено място с пропусклива и богата на хранителни вещества градинска почва. При оптимални условия Pelargonium zonale 'Sunrise'® расте храстовидно и изправено и достига размери до 50 cm и ширини около 60 cm.
дълъг период на цъфтеж
лесно за поддържане

Разсадите са на "патрончета" и не са засадени в саксия! Обърнете внимание на малката снимка, за да добиете представа за моментното им състояние. Обвити са в материя, която не пречи на корените да преминават през нея и не е необходимо да я премахвате, но не пречи на растението и да я отстраните. Ние сме преценили да я отстраняваме, когато го пресаждаме. 

Насадете разсада в саксия 9 - 13 см и съхранявайте на стайна температура на светло място, докато температурите са подходящи за изнасяне навън. 

За да цъфти обилно, вашето мушкато се нуждае от торене!

 Важно! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представят в най-атрактивния им вид, цъфтеж или листно-декоративна украса. Снимката е илюстративна и показва как ще изглежда растението след положените грижи!
 
За поръчка
  • 1 бр. патронче - 2.8 лв
  • бр.
разсад артикулен номер 04-434
 1