Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Ривал срещу сечене по разсада

Ривал срещу сечене по разсада

 
Системно действие- придвижва се възходящо от корена към наземната част на растението.
Начин на действие:
Ривал се поема от кореновата система и се предвижва по цялото растение. Използва се за контрол на почвени фитопатогени от род Phytophtora и Pythium – причинители на сеченето по разсада при селскостопански и окрасни култури.

Течна формулация
АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: 722 г/л пропамокарб хидрохлорид
ФОРМУЛАЦИЯ: Разтворим концентрат

Приложение:
Домати в оранжерии: срещу сечене по разсада (Phytophtora spp.; Pythium). Прилага се чрез еднократно инкорпориране (смесване) в почвата/субстрата преди засяване/засаждане в доза 300 мл/продукт в 10-20 л вода за 1 м3 почва/субстрат ИЛИ чрез поливане по време на или след засяване/засаждане в доза 5 мл/продукт в 3-5 л вода за 1 м2. При поливане се прилага до 3 пъти в сезон през 7-10 дни.
Цветя в оранжерии: срещу сечене по разсада (Phytophtora spp.; Pythium). Прилага се чрез еднократно инкорпориране (смесване) в почвата/субстрата преди засяване/засаждане в доза 300 мл/продукт в 10-20 л вода за 1 м3 почва/субстрат или чрез поливане по време на ИЛИ след засяване/засаждане в доза 10 мл/продукт в 3-5 л вода за 1 м2. При поливане са прилага до 2 пъти в сезон през 14 - 21 дни.

КАРАНТИНЕН СРОК:  При използване чрез поливане на домати – 3 дни. При останалите употреби – не се изисква.
 
За поръчка
  • 100 мл - 6.9 лв
  • бр.
 1