Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Рицин

Рицин

 
Ако имате къртици в двора, които искате да прогоните, то засейте семена на рицин, като средство против къртици. Рицинът достига височина до 2 метра. Кореновата му система е много добре развита, може да достигне до 2 метра дълбочина. Листата са гланцирани с дължина между 15 - 40 см и са назъбени. Изключително ефектното обагряне на листата на рицина в червеникаво лилаво се цени от озеленителите, които използват семената на рицина за атрактивен дизайн на частни градини. Цветовете на рицина също са много красиви, дълги са около половин метър и имат червеникаво - кафяв цвят. Рицинът ще Ви радва с обилен цъфтеж през летния и есенния сезон (юли - октомври). Цялото растение е отровно, тъй като съдържа рицин, който е водоразтворим и алкалоида рицинин.

Време на засяване: Семената на рицина могат да се засяват през месеците март и април. Разсаждане:  Прави през май месец.
Дълбочина на засяване: Рициновите семена се засяват на дълбочина десет - петнадесет см.
Разстояние едно от друго: Разсадете рицина с разстояния 80 - 100 см едно от друго, тъй като растението става много голямо.
Семена в 1 г: 2 бр.
 
За поръчка
  • 10 бр. семена - 1.6 лв
  • бр.
семена артикулен номер 1371
 1