Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Тор Биопон за боровинки

Тор Биопон за боровинки

 
Многокомпонентен минерален тор, предназначена за наторяване на боровинки и други растения, които растат на кисела почва. Специална тор, съдържаща балансиран състав от вещества, необходими за поддържане на оптималната киселинност на почвата. Систематичното му използване осигурява идеални условия за развитие на растенията. Съдържанието на калий гарантира обилно плодородие.

Употреба:
отмерете препоръчаната доза
равномерно посипете тор около растението
разбъркайте гранулите с горния почвен слой
полейте растението, за да активирате веднага хранителните субстанции
Препоръчителни периоди за наторяване:
Три пъти по 20 – 30 г/м2 на всеки 4 седмици
Големината на дозата определете спрямо големината на растенията: по-малка доза за младите растения и по-голяма за многогодишните.
Да не се превишават препоръчителните дози тор, тъй като това може да доведе до заболяване или унищожаване на растенията.

Състав:
ЕО TOP, Тип торове: NPK (Mg, S) 5,5 : 8,5 : 11,5 съдържащ частично разложен фосфорит.
За всеки хранителен елемент (% от масата):
5,5% aмонячен азот (N),
8,5% фосфорен пентаоксид (P2O5), разтворим в минерални киселини [5% фосфорен пентаоксид (P2O5), разтворим в неутрален амониев цитрат и разтворим във вода, 4% фосфорен пентаоксид (P2O5) разтворим във вода],
"11,5% водоразтворим калиев оксид (K2O) (под формата на сулфати), 4% oбщ магнезиев оксид (MgO), 12% oбщ сяра (S).

Мерки за безопасност: 
Да се съхранява в плътно затворен съд на хладно и сухо място. Да се съхранява далече от достъп на деца. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ. При контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода. При посипване на препарата използвайте защитни ръкавици.
 
За поръчка
  • 1 кг. - 6.49 лв
  • бр.
 1