Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Тор Еколин

Тор Еколин

 
Еколин е бавнодействащ зеолитов “тор” със силно изразено физиологичноактивно действие върху развитието на растенията.
Еколин представлява модифициран и активиран при специални условия природен клиноптилолит. В зависимост от предназначението и конкретния обект мелиоранта се насища с различни биогенни елементи. Внесен в почви или органични компости ускорява процесите на трансформация на органичната материя до хумусни субстанции. Пространствено по-сложната конфигурация на кристалната структура на клиноптилолита определя активното му въздействие върху ароматизацията и кондензацията на хуминовите киселини, които по правило следват зарядите на базалните повърхности на почвените минерали. ЕКОЛИН подобрява качеството на хуминовите киселини, които в зависимост от начина на модификация на зеолитите служещи за матрица в тези процеси, са със степен на кондензация гарантираща до 2 пъти по-висока сорбционна способност по микроелементи в сравнение с хуминови киселини на същата възраст, но нетретирани с ЕКОЛИН.

ЕКОЛИН не съдържа токсични вещества и радионуклиди. Увеличава биопродуктивността на бедни почви от 50% до 450%. Намалява постъпването на токсични вещества в свежата маса на растенията повече от два пъти.
Основни агрохимични показатели на универсалната модификация


Зеолитовите торове, тип ЕКОЛИН, са изпитвани при отглеждане на цветя, зеленчуци и полски култури.
Гарантира се увеличаване биопродуктивността на почви и торфени субстрати минимум 50%. Намалява нуждата от торене с минерални торове през вегетацията най-малко с 40%, в следствие изразените си сорбционни свойства.

Приложение: Прилага се за основно торене и подхранване - една до две препълнени супени лъжици на един литър почва, разрохква се горният слой и се полива.
 
За поръчка
  • 1 литър - 2.65 лв
  • бр.
 1