Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Тор Лебозол Аминозол

Тор Лебозол Аминозол

 
Органичeн NK- тор, течен произведен от странични животински продукти от материал категория 3, съгласно EG (VO) 1069/2009, хидролизирани протеини
Съставки: 9,4 % общ Азот (115 гр/л N), 1,1 % общ калиев оксид (15 g/l K2O), съдържа още: обща Сяра (S) 0,25 %, от които водоразтворими 0,23 %; общ Натрий (Na) 1,28 %, от които водоразтворими 1,26 %; 66,3 % органична субстанция
Плътност: 1,23 kg/l
pH-стойност: 5 - 7
Цвят: кафяв

Смесваемост
Аминозол® се смесва с общоприетите препарати за растителна защита. Понеже не всички настъпващи в практиката влияния са предвидими, за всеки случай е необходима смесителна проба с малки количества от предвидените за пръскането продукти. 

Смесването с минерално масло и медни препарати изисква проверка на поносимостта. При смесване с листни торове и препарати за растителна защита дозата да се напълни 2/3 с вода и продуктите да се добавят по отделно. Аминозол® винаги разреден с вода да се прибавя последен.

Съхранение
В затворена опаковка, защитено от пряка слънчева светлина, при температури между -5 и 35°C е възможно дългогодишно съхранение.

Дози и приложение вижте ТУК

 
За поръчка
  • 100 мл - 5.85 лв
  • бр.
 1