Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Флокс Друмонди микс

Флокс Друмонди микс

 
Флоксът (Phlox) е красиво цъфтящо растение, което може да бъде отглеждано както в градини, така и на балкони. Ето някои интересни факти за него:

Описание: Флоксът е род растения, който включва около 85 вида. Те са известни с ярките си цветове и приятния аромат. В зависимост от вида, флоксът може да бъде едногодишен или многогодишен.

Едногодишният флокс: Флоксът на Drummond е едногодишно растение, което цъфти обилно от юни до сланите. Той има тънки, изправени стъбла и достига височина до 20 см. Цветовете му са разнообразни - от бели и червени до лилави и сини. Сортовете могат да имат двойни или полу-двойни цветя.

Отглеждане: Семената на флокса се засяват през февруари-март на закрито или през май на открито. Разсажда се през май или юни. Той предпочита слънчеви места и почва с добри дренажни свойства.

Флоксът е чудесен избор за оживяване на вашата градина или балкон. Неговият дълъг цъфтеж и разнообразие от цветове го правят популярен сред градинарите.

тегло: 0.5 г
 
За поръчка
  • 1 опаковка - 1.6 лв
  • бр.
семена артикулен номер 1170
 1