Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Декоративни краставички микс

Декоративни краставички микс

 
Тези екзотични краставички са от семейството на тиквите, като някои растения в микса наподобяват странно съчетание м/у краставица и декоративна тиква. Декоративните краставици се отглеждат много лесно. Не са претенциозни към поливане и почвени условия. Предпочитат слънчевите места и лесно може да ги отглеждате както в градината, така и в сандъче или саксия на балкона. Отглеждането на симпатичните екзотични растения се извършва главно с декоративна цел. Те не са подходящи за консумация. Може да бъдат изсушени и използвани за декориране в интериора и екстериора. Цветовете на декоративната краставица са жълти, както на повечето растения от семейство Тиквови. Дължината на стъблата може да достигне до 2 м. 

През септември до октомври ще се радвате на симпатичните декоративни плодчета. Изискване към светлина Декоративните бодливи краставички разположете на слънчево място. Предпочитат добре дренирана песъчлива почва, но успешно се развиват и на богати влажни почви. Зимоустойчивост Декоративната краставица не е зимоустойчива за климатичните условия на България. Семената засейте през април на закрито, а готовият разсад засадете на постоянно място през май месец. Дълбочина на засяване Покрийте семената с около 1 см почвен субстрат и притиснете добре. 

Семена в 1 г: 180 бр.
 
За поръчка
  • 40 бр. семена - 1.6 лв
  • бр.
семена артикулен номер 1369
 1