Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Тор Биопон тревна площ - храсти (стоп на плевелите)

Тор Биопон тревна площ - храсти (стоп на плевелите)

 
Специализиран тор за буренясали тревни площи. Специалната му формула дава възможност за бързо отстраняване на плевели.

Предназначение: Многокомпонентен минерален тор, предназначен за грижи за тревните площи обрасли с храсти. Специалният състав позволява бързо унищожаване на храстите. Съдържанието на азот помага за интензивния растеж на тревата, а съдържанието на желязо не позволява растеж и развитие на храсти. Подходящият избор на минерални съставки осигурява идеални условия за растеж на тревата, която е гъста, здрава и ярко оцветена. След посипването и поливането на гранулираната тор, тя прониква в почвата, откъдето подхранва корените на тревата. Освобождаването на наторяващите субстанции е регулирано от естествени фактори: влажност и температура. Торът може да доведе до кафяви петна върху бетон, керамични или каменни елементи. В случай на инцидентно разпространение на тор извън тревата, незабавно го отстранете и измийте мястото с вода. При поява на петна, изплакнете с разтвор на лимонена киселина.

Употреба: Окосете тревата (не по-рано от 2 дни преди наторяването), отмерете препоръчаната доза. Равномерно посипете с тор повърхността на тревната площ (препоръчва се използването на сеещо съоръжение). След което обилно полейте тревната площ.

Състав: ЕО TOP, Тип торове: NPK (Mg, S) 7 : 5 : 8 (4,5 : 20) с желязо (Fe). За всеки хранителен елемент (% от масата):
 - общ азот (N) - 7% [5,5% амонячен азот, 1,5% нитратен  азот]
 - фосфорен пентаоксид (Р2О5)  - 5%, разтворим в неутрален амониев цитрат и във вода [2,5% водоразтворим фосфорен пентаоксид (Р2О5)]
 - калиев оксид (К2О) - 8%
- oбщ магнезиев оксид (MgO) - 4,5%
- oбщ серен триоксид (SO3) - 20%, [включително 16% триоксид (SO3) разтворим във вода.]
- oбщ желязо (Fe) - 5%

Съвет на градинаря: Да не се превишават препоръчителните дози тор, тъй като това може да доведе до заболяване или унищожаване на растенията.
 
За поръчка
  • 1 кг. - 6.49 лв
  • бр.
 1