Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Цветен микс за алпинеуми

Цветен микс за алпинеуми

 
Цветният микс за алпинеум с ниски цветя е прекрасен начин да добавите красиви и компактни растения във вашия алпинеум. 

Тези ниски цветя са идеални за образуване на малки кътчета с разнообразие от цветове и текстури. В един такъв микс се включват различни видове цветя, достигащи да 20-30см. височина. Този цветен микс с ниски цветя съчетава красота и функционалност, предоставяйки прекрасни гледки и запълвайки пространството с красива палитра от цветове.

*Сеитба (IV-VI):Сеете семената от април до юни. Поставете ги върху подготвена почва и слабо ги покрийте с тънък слой почва.
*Цъфтеж (май-август ):Очаквайте цъфтеж през периода от май до август, и той може да продължи в следващите две години.
*Разстояние (20x30 см):Засаждайте семената или разсада на разстояние от приблизително 20x30 см. Това осигурява достатъчно пространство за развитие на растенията и позволява на цветовете да се проявят в пълния си блясък.

Когато засаждате микс от ниски цветя, обърнете внимание на техните специфични изисквания към почвата и слънчевата светлина. Също така, следете за редовно поливане и подходяща грижа, за да гарантирате успешното им развитие и цъфтеж.

Този цветен микс с ниски цветя съчетава красота и функционалност, предоставяйки прекрасни гледки и запълвайки пространството с красива палитра от цветове.

 
За поръчка
  • 0.6 г - 1.5 лв
  • бр.
семена артикулен номер 032073
 1